Rabatkoder på hvidevarer

Du kan få tilsendt rabatkoder til de enkelte forhandlere af hvidevarer, som typisk stiller rabatkoder til rådighed for kunderne. Nogle rabatkoder giver direkte rabat på 10-30% på udvalgte produkter, mens andre giver rabat på hele sortimentet.

Vi lister kun aktuelle rabatkoder, så du ikke går forgæves.


Du får vores rabatkoder tilsendt ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor:
Whiteaway rabatkoder

Whiteaway har ofte gode rabatkoder, som du kan anvende for at få ekstra besparelser på hvidevarer produkterne i shoppen. Whiteaway rabatkoder er kun listet, hvis de er aktive.Skousen rabatkoder

Nedenfor kan se de aktive Skousen rabatkoder, som giver dig adgang til rabatter på enten udvalgte produkter, hele sortimentet eller særlige kampagner, som Skousen har givet os rabatkoder til.

Rabatkoder er et relativt nyt fænomen, som langsomt er kommet til Danmark og har i særlig grad vokset sig stort de sidste par år. Rabatkoder anvendes af netbutikkerne til at tiltrække forbrugerne via særlige tilbud, som man åbner ved at anvende rabatkoden.


Hvad kan man få rabat på?

De enkelte netbutikker udvælger selv hvad man kan benytte rabatkoder til. Typisk benyttes rabatkoder til at give rabat på særlige produktmærker, produktkategorier, fri fragt, eller evt. hele produktsortimentet.

Fælles for rabatkoderne er, at de typisk er tidsbegrænsede og at de ikke gælder på i forvejen nedsatte varer.

Her er nogle eksempler på hvad der typisk gives af rabatkoder for hvidevarer:

  • 20% på alle bosch hvidevarer
  • 10% på samtlige produkter i butikken
  • 15% på alle køleskabe
  • 10-50% på alle varer (ingen rabatkode nødvendig)
  • Spar 500kr. på alle varer over 4.000 kr.
  • Spar 20% på ALT i butikken (gælder typisk kun for en enkelt dag)

Sådan anvender du en rabatkode

Rabatkoden indtastes typisk, som noget af de sidste i betalingsprocessen i netbutikken. Du finder først de varer, som du ønsker at købe, hvorefter du indtaster dine adresseoplysninger. Herefter indtaster du din rabatkode, som du kan se listet ovenfor på vores side. Når rabatkoden er indtastet til f.eks. Whitewaway eller Skousen, så beregner systemet automatisk din rabat.


Her skal du holde øje

Du skal være opmærksom på hvis systemet ikke visuelt beregner rabatten til dig i din indkøbskurs. Det kan godt betyde at rabatkoden enten er udløbet, eller ikke gælder for de varer, som du har lagt i din indkøbskurs. F.eks. kan det være at rabatkoden kun gælder for vaskemaskiner, men at du har troet at den gjaldt for alle produkter. Så husk at holde øje med om rabatten synligt bliver beregnet for dig, før at du indtaster dine betalingsoplysninger.

Der er rigtigt mange rabatkode sider på nettet, men alt for ofte, så er rabatkoderne forældede og virker ikke længere. Det skuffer mange og nogle kan også havne i forventninger om at rabatten nok skal blive fratrukket senere, hvilket typisk ikke er tilfældet. Så hold øjnene skarpe når der jagtes rabatter :-)