Electrolux HOB980MF - Induktionskogeplade

Varenummer: 9215104 | EAN: 7332543709991 | SKU: 7600004730

Vejl. udsalgspris DKK 12.395,00

DKK 11.627,00

inkl. moms

Spar DKK 768,00

Tilbudspris

Mere information

Electrolux HOB980MF - Induktionskogeplade

InfinitePro 90 cm kogeplade med induktion og 6 kogezoner. Teknologien giver mulighed for at skabe 3 ekstra store varmefelter, ligesom de professionelle, og flytte dit kogegrej til et forud defineret varmetrin. Med bro-funktionen kan du eksempelvis også kombinere to zoner for at opnå én ekstra stor, og samtidig have 4 traditionelle kogezoner. Overlegen induktionskogesektion med høj grad af fleksibilitet. Eksklusivt Windmill design og ny brugervenlig betjening, der ved placering af kogegrej får betjeningen for den aktuelle kogezone til at lyse op.

  • Kombinér zoner, og få mere plads til smag
    Du kan skabe flere store kogezoner med Multiple Bridge-funktionen på Electrolux induktionskogeplade. Kombinerede kogezoner deler de samme temperatur- og tidsindstillinger. Så du kan bruge forskelligt kogegrej, fra plancha-grill til stegegryder, samtidigt.
  • Kogezoner, der tilpasser sig alt dit kogegrej
    Varmen tilpasses diameteren på kogegrejets bund med Infinite induktionskogesektionen. Den registrerer automatisk kogegrejets størrelse og sender den rette mængde varme til dens bunden. Tillader dig at bruge forskelligt kogegrej.
  • Lad kogepladen tage sig af emhætten
  • Hob2Hood-teknologien betyder, at kogepladen automatisk styrer emhættens indstillinger. Mens maden tilberedes tilpasser blæseren automatisk alle temperaturændringer, som der foretages, eller hvis der tændes mere end én zone. Derfor kan du nu fokusere mindre på indstillinger og mere på at tilberede lækre retter.
  • Kun den aktive kogezone lyser op
    Når du sætter panden på kogesektionen, lyser den tilhørende betjening op. Så du ved intuitivt, hvorfra zonen skal betjenes. Vælg den ønskede temperatur til din ret med et svirp med fingeren, og nyd lækre resultater, hurtigt.
  • Få varme, præcis når du ønsker det
    Få præcist den ønskede temperatur med den hurtigt reagerende induktionsteknologi. Dit kogegrej varmes direkte med øjeblikkelig respons på temperaturændringer. Da den bruger mindre energi, er den effektiv på flere måder.
  • Intens varme på et øjeblik
    Aktivér PowerBoost-funktionen for øjeblikkelig varme under madlavning. Den er ideel til at få retterne klar hurtigere. Du kan koge vand på mindre end 90 sekunder og få panderne klar til stegning, når du har brug for dem.
Specifikationer
Kogeplade Overflade Keramik
Kogepladeoverfladefarve Sort
Kogepladestil Smoothtop
Antal induktionszoner 6
Energi Type Elektrisk
Placering af bordkomfur-kontroller Front
Varm overflade-indikator Ja
Varme Element Type Induktionselement
Bordkomfurdetaljer 6 x induktionselement - booster - 2300/3200 W - 180x210 mm
Antal kogefelter Ikke oplyst
Til planlimning Ikke oplyst
Udvidbare zoner 6
Booster-funktion Ja
Mærke Electrolux
Bredde (cm) 91.00 cm
Højde (cm) 4.40 cm
Timer Ja timer
Ledningslængde 1.5 m
Produkttype Induktions kogeplade - 6 plader
Ramme Facet front
Strømforbrug 11000 W
Sikkerhedsegenskaber Barnesikret
Model 90 cm
Styringstype Berøringsstyring
Dybde (cm) 52.00 cm
Indbygningsbredde (cm) 88.00 cm
Indbygningsdybde (cm) 49.00 cm
Indbygningshøjde (cm) 4.4 cm